Byggstädning i Stockholm

ImageVi är experter på byggstädning i Stockholm

Har ni renoverat eller byggt klart?
Ja, då är det dags för byggstädning. Den biten kan ni gott och väl lämna över till oss. Vi kan byggstädning och vet hur man effektivt får bort allt skräp och byggdamm.
Vår personal är noggranna, effektiva och har stor erfarenhet inom byggstädning. Vi städar upp efter alla slags renoveringar oavsett om det är ni själva eller en byggfirma som har utfört renoveringsarbetet. Ofta görs det för att besiktningsmannen lätt ska kunna göra avsyning av aktuella ytskikt.
Vad som normalt ingår i byggstädning är i stort set samma som storstädning, där man tar bort allt smuts och hälsofarligt byggdamm. Alla ytor måste dammas och torkas av, golv, väggar, bänkar, inuti skåp och lådor och fönster mm. Det flesta tycker att det är skönt att slippa detta städuppdrag så att de kan ägna sig åt planering och bara flytta in och komma igång med sina arbetsuppgifter.
Ni behöver inte tänka på städmaterialet. Vi är fullt preparerad och har allt nödvändigt som krävs för uppdraget så att det blir rent och fint. Det enda ni behöver tänka på är att det finns vatten och el tillgängligt på plats.

Välkommen!

Intresseanmälan

Priser

Bra att veta